0.7 C
Koprivnica
Utorak, 5. prosinca 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
GRAKTANJE VRANA

Jakšić iznenađen objavom Šinterica: Obratio mi se Luka Oman, s njima se po tom pitanju nisam ni čuo, o pritisku nema govora, Grad tako ne funkcionira
J

Molim da mi niti Luka Oman niti Šinterice ne stavljaju u usta nešto što nisam rekao niti nekome obećao - kaže gradonačelnik

Ne propustite

Vrane su podijelile koprivničku javnost, a reakcije oko ove teme ne prestaju.

Današnjom objavom Šinterica dobrog srca u kojoj su navele kako je koprivnički gradonačelnik donio odluku da se neće rušiti ni dirati gnijezda vrana do kolovoza, Mišel Jakšić ostao je iznenađen.

Kako je kazao, Gradu je prvenstveno cilj pomoći građanima koji u ovom slučaju opravdano prigovaraju, ali uvijek vodeći računa o Zakonima koji se tiču zaštite životinja.

– Točno je da mi se jutros obratio Luka Oman kao predsjednik i prijatelj životinja i da sam rekao da ću ga spojiti sa stručnim gradskim službama kako bi argumente koje ima vezano uz zakone o životinjama s njima prodiskutirao – kazao je Jakšić.

Odbacio je navode da je na Grad napravljen pritisak.

– Gradska uprava ne funkcionira na bazi pritiska. Žao mi je da komunikacije sa Šintericama po tom pitanju nije bilo, a Luka Oman pogotovo ne može vršiti pritisak jer je dotični do nedavno bio savjetnik ministara i minstrica poljoprivrede, a vidimo kakve super zakone imamo – kazao je Jakšić te dodao da on kao gradonačelnik o pitanju vrana ne odlučuje nego to prepušta struci.

– Molim da mi niti Luka Oman niti Šinterice ne stavljaju u usta nešto što nisam rekao niti nekome obećao. Pristao sam spojiti ga sa stručnim službama, da nađu rješenje da vuk bude sit, a koza ostane cijela, da se ne naruši eko flora i prirodno kretanje, a o nikakvoj odluci nije bilo govora – rekao je Jakšić.

 

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

5. prosinac

Međunarodni je dan volontera, a osjećaj ispunjenosti zajednički je svima, Sonja Rušak: Volontiranje je dio mene, a velika je sreća i zadovoljstvo znati da...

Ujedinjeni narodi 17. prosinca 1985. godine na svojoj su skupštini proglasili Međunarodni dan volontera, pa se od tada svake...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti