Gradonačelnik poziva da ostanemo doma

Jakšić: Pojavilo se puno onih koji guglaju i misle da znaju sve o pandemiji, slušajmo naše stručnjake koji rade odličan posao

Najavio je kako će dolaskom toplijeg vremena pojačano kontrolirati eventualna okupljanja u prirodi.

12:49h
0
Mišel Jakšić // Foto: kckzz.hr

Gradonačelnik Koprivnice Mišel Jakšić pozvao je građane da i dalje budu odgovorni i prate sve preporuke kako bi se širenje koronavirusa svelo na što manju moguću mjeru.

– Pojavilo se puno analitičara koji misle da ako puno guglaš, imaš odgovore na sva pitanja o pandemiji. Nemamo potrebe za time, imamo dobre ljude u našim ustanovama, rade dobar posao na otvoren, transparentan i osoban način. Oni najviše riskiraju svoje zdravlje. Prate se preporuke nacionalnog stožera i na nama svima je da ne tumačimo i ne sporimo se oko njihovih odluka. Ljudi su do sada pokazali da znaju svoj posao, da možemo ovu krizu staviti pod kontrolu, a na nama je da pratimo preporuke i implementiramo ih – izjavio je danas na konferenciji za medije županijskog Stožera civilne zaštite.

Najavio je kako će dolaskom toplijeg vremena pojačano kontrolirati eventualna okupljanja u prirodi.

– Toplo vrijeme nije pozivnica na druženje, fešti i proslava u vinogradima i goricama. U dogovoru s operativnim snagama najavljujemo da idu van pojačane kontrole i na to će se paziti. Budimo doma, pratimo preporuke i budimo odgovorni i prema sebi i prema najbližima – naglasio je Jakšić.

Podsjetimo, jučer je najavio niz mjera kojima će se nastojati olakšati kriza za građane i poduzetnike na području Koprivnice. Mjere će doći pred Gradsko vijeće, koje će o njima glasovati.

čitam...
Loading...