PRED PARLAMENTARNE IZBORE

Jasmina Pavlović, predsjednica županijskog HNS-a, objavila kako se povlači iz politike: Svaki kraj je novi početak

Postojala je mogućnost da Jasmina Pavlović bude na listi kandidata za Hrvatski sabor u sklopu nadolazećih parlamentarnih izbora.

10:01h
0
Foto: Matija Gudlin
Jasmina Pavlović //Foto: Matija Gudlin

Krajem siječnja tekuće godine Jasmina Pavlović izabrana je za novu-staru predsjednicu Županijskog odbora HNS-a Koprivničko-križevačke županije. No, upravo je na svojem Facebook profilu objavila kako napušta politiku.

– Svaki početak ima svoj kraj, tako je moj aktivni angažman u HNS-u došao do kraja. Povlačenje sa svih stranačkih funkcija ne znači da i dalje neću pratiti politička zbivanja i davati podršku svojim kolegicama i kolegama u HNS-u. Hvala svima koji ste pratili moj rad i bili mi podrška. I kao što sam na početku pisala da svaki početak ima svoj kraj, tako je i svaki kraj novi početak, samo u nekom drugom obliku – napisala je na svojem Facebook profilu.

Saznajemo kako je razlog odlaska novi posao, odnosno povećanje obujma posla. Inače, postojala je mogućnost da Jasmina Pavlović bude na listi kandidata za Hrvatski sabor u sklopu nadolazećih parlamentarnih izbora. Čini se kako do toga neće doći.