pa ti popij pivo ili dva

Jedan Boys priveden zbog alkohola, za drugim se traga zbog upaljenje baklje

S obzirom na ove brojke, možemo zaključiti da je utakmica prošla u mirnom tonu. Izuzmemo li dešavanja na travnjaku, gdje je palo pet komada...

13:00h
0
Bad Blue Boysi pjesmom su oživjeli inače tihi Gradski stadion Ivan Kuše Apaš // Foto: Mateo Alečković

Jučerašnjoj pobjedi Dinama nad Slavenom prisustvovalo je otprilike tisuću gledatelja, priopćili su iz koprivničke policije. Time je oboren ovosezonski rekord Apaša, o čemu smo pisali jučer.

Među tom brojkom našlo se i 300-tinjak Bad Blue Boysa, koji u Koprivnicu tradicionalno dolaze u velikom broju, iako su ovaj put ulaznice mogli kupovati isključivo putem interneta.

Kako to obično biva, zamijećeni su sitni incidenti, ako to uopće možemo tako nazvati, jer danas navijači, praktički, ne smiju popiti ni pivo. Tako je jedan doveden u prostorije policije, upravo zbog alkohola. Izdana mu je mjera opreza zabrane prisustvovanja nogometnim utakmicama Dinama i reprezentacije osam dana te će biti podnesen optužni prijedlog nadležnom prekršajnom odjelu općinskog suda.

Također, policija navodi da je upaljena jedna baklja, a počinitelj nije otkriven te je istraga u tijeku. Inače, paljenje bengalki na tribini normalna je pojava u nogometu, stoga ne čudi da su brojne zemlje, krenuvši od skandinavskih, ovu tradiciju i legalizirale. Nažalost po navijače, ne i naša policija.