SEDAM AKTIVNIH SLUČAJEVA

Jedan novi slučaj zaraze u županiji, dvije su osobe ozdravile, a dvije su u bolnici

Stožer podsjeća kako se na području županije obavlja redovan nadzor primjene epidemiološke mjere samoizolacije te poziva građane da se i dalje odgovorno ponašaju, poručuju.

09:37h
0
Foto: Matija Gudlin
Ilustracija // Foto: Matija Gudlin

Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije poslao je novo priopćenje.

– Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije obavještava javnost kako je nakon pristiglih nalaza na području županije potvrđen jedan novi slučaja zaraze virusom SARS – CoV-2, a riječ je o osobi s đurđevačkog područja.

Dvije su osobe proglašene zdravima, na bolničkom liječenju su dvije osobe, a u ovom trenutku na području županije je sedam aktivnih slučajeva. Od početka pojave virusa na području Koprivničko-križevačke županije zabilježeno je ukupno 206 slučajeva bolesti COVID-19, a u samoizolaciji se trenutno nalazi 73 osoba.

Stožer podsjeća kako se na području županije obavlja redovan nadzor primjene epidemiološke mjere samoizolacije te poziva građane da se i dalje odgovorno ponašaju, primjenjuju socijalnu distancu, održavaju higijenski standard i dezinfekciju te nose zaštitne maske sukladno Odluci o nužnoj mjeri obveznog korištenja maski za lice i Odluci o uvođenju nužnih epidemioloških mjera za područje Koprivničko-križevačke županije kako bi se smanjilo širenje zaraze koronavirusa te time zaštitilo vlastito zdravlje i zdravlje sugrađana – navode iz Stožera.

čitam...