Sve što sam prešutjela

Jedna od najpopularnijih monodrama gostuje ove subote u Koprivnici

Kroz priču na sceni, Mia gledateljima podastire svoje uspjehe i neuspjehe, rastanke i gubitke, ali i najveće životne i profesionalne radosti.

08:45h
0
Mia Begović, Sve što sam prešutjela

Monodrama Mie Begović puni hrvatske i inozemne dvorane, a sada imamo priliku vidjeti ju i u Koprivnici u Ludens teatru.


Glumica u ranim pedesetima na samoironičan, otvoren, iskren i duhovit način priča o svojim životnim iskustvima, o svojim usponima i padovima i kako su ju samo njen bezuvjetni optimizam i vizija boljeg sutra održali u najtežim životnim trenucima.

Kroz priču na sceni, Mia gledateljima podastire svoje uspjehe i neuspjehe, rastanke i gubitke, ali i najveće životne i profesionalne radosti. Glumica s publikom dijeli svoj život i u trenucima kad je umorna i iscrpljena i kad je dotjerana i glamurozna.

Pričajući o svom djetinjstvu, odrastanju, kao i “zrelenju“, jer za nju starenje ne postoji ni kao glagol u hrvatskom jeziku, zabavlja nas sa svojim pričama o profesiji, kolegama, prijateljstvima, ljubavi, odgovara na najčešća pitanja koje joj postavljaju publika i poštovatelji trač rubrika, te otkriva kako se nosila sa životnim stresovima skrivajući se iza glumačke maske.Pojedinačna cijena ulaznice je 40 kuna, kupiti se mogu u uredu Ludens teatra od 10:00-14:00 sati (utorkom do 17 sati, tel. 0977583367, info@ludensteatar.hr), Šarenom dućanu, Hotelu Podravina, Le Petit cafeu, preko sustava www.ulaznice.hr i na dan predstave na blagajni Doma mladih od 18:00 sati.

čitam...