nemreš pobjeć od nedjelje

Jedna od najpopularnijih predstava Ludensa ponovno u Koprivnici

Nakon dvije izvedene predstave na ovogodišnjem izdanju Ljeta u Ludensu, pred publiku u Atriju Doma mladih stat će Filip Juričić i Jelena Hadži-Manev.

10:04h
0
Foto: Ludens

“Nemreš pobjeć od nedjelje” sljedeća je predstava koju će pogledati publika na 8. Ljetu u Ludensu.


Premijerno izvedena 2010. godine, ova je predstava kroz godine izvođenja, postala jedna od najprepoznatljivijih iz produkcije Ludens teatra.

Nakon dvije izvedene predstave na ovogodišnjem izdanju Ljeta u Ludensu, pred publiku u Atriju Doma mladih stat će Filip Juričić i Jelena Hadži-Manev.

Nastala po nagrađivanom tekstu Tene Štivičić, predstavu „Nemreš pobjeć od nedjelje“, koprivnička će publika moći pogledati 18. srpnja u 21:00 sat na maloj ljetnoj sceni smijeha. Pojedinačna cijena ulaznice iznosi 50 kuna.

On i Ona traže ljubav, nalaze je i onda – što s njom? Ljubav kao svevremenska tema određenom današnjem dobu, determiniranom krizom gospodarstva, krizom identiteta pojedinaca, drastičnim promjenama u ulogama spolova, tehnološkim napretkom društva i njegovim moralnim nazadovanjem tema je kojom se bave mnogi autori. Tena Štivičić u svojoj drami o ljubavi govori kroz usta dvoje ljudi koji je pokušavaju dokučiti i razumjeti, osjećati je u vrtlogu vanjskih utjecaja koji nisu nimalo blagonakloni prema ljubavi. On i Ona su glasovi generacije stasale u burno doba društvenih i političkih previranja u kojem je često teško pohvatati konce zbivanja u vanjskom svijetu.

čitam...