SMUTEK PROŠIRIO PONUDU

Jelovnik pojačali jelima iz woka, rižotom, juhom od buče i vaflima od heljdinog brašna

Kako bi kupci zdrave obroke mogli konzumirati i u zimskim mjesecima planirano je postavljanje plinskih grijalica, doznajemo iz Komunalca.

10:23h
0
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Koprivničanci su jako dobro prihvatili ponudu restorana brze hrane Smutek – domaći kutek te su osluškujući želje građana u Komunalcu odlučili upotpuniti dosadašnji jelovnik novim zdravim delicijama.

Prošlog vikenda predstavljena su nova jela iz woka, podravski rižoto od ječmene kaše, juha od buče i domaći vafli od heljdinog brašna.

Kuhanje ili pečenje u woku izvrsna je opcija za jednostavan i brz obrok koja nudi bezbroj mogućnosti za eksperimentiranje s namirnicama i okusima. U ponudi su dvije vrste woka, za vegetarijance, ali i one koje vole mesne specijalitete te rižoto od ječmene kaše pripremljen prema specijalnom receptu u woku. Tu je i Smutekova juha od buče, kraljica jesenske prehrane,  koja je osim što je odličan izvor vitamina A, vrlo dobar izvor vitamina C.

Aktualna ponuda šarolika je i raznovrsna, prilagođena različitosti gostiju. Tu su četiri vrste doručka za one koji žele kušati izvornu, podravsku hranu poput špeka, domaćih kobasica, prgica, sira i vrhnja, raznolikih sendviča za svačiji ukus među kojima i dvije vrste Vege sendviča. U ponudi su razne vrste salata koje su idealne i za vegetarijance, ali i one koji vole salatu upotpuniti mesom, a tu su i zdravi napitci – Smuteki.

Na jelovniku Smuteka su i svježe voće i povrće koje su u svojim vrtovima uzgojili certificirani prodavači s gradske tržnice, ali i domaće kobasice i špek iz lokalnih mesnica te sir i vrhnje podravskih proizvođača mlijeka. U projekt Smuteka uključeno je više od 20 prodavača na Gradskoj tržnici.

Kako bi kupci zdrave obroke mogli konzumirati i u zimskim mjesecima planirano je postavljanje plinskih grijalica, doznajemo iz Komunalca.

čitam...