Slučaj Martinovka

Jindra tvrdi da Grošića ne tuže stanari, ali sudsko rješenje ga demantira

15:17h
0
Martinovka // Foto: Matija Gudlin
Martinovka // Foto: Matija Gudlin

Iz dokumenta vidljivo je da su, osim vlasnika i suvlasnika poslovnih prostora, svoj potpis dale i osobe čije je prebivalište na adresi sporne zgrade, dakle u Ulici Ivana Generalića 3, a to su Nevenka Bolanča Jajetić, Romano Jazbec, Tamara Varović, Denis Varović i Iva Jakopanec.

Krešimir Jindra, stanar koprivničke zgrade Martinovka, u svom demantiju tvrdi da ni jedan od stanara zgrade nije angažirao odvjetnicu Katarinu Vuljak za podizanje tužbe protiv Darka Grošića, koprivničkog građevinskog poduzetnika, koji je ogradio svoju parcelu tik do pješačke staze sa strane Florijanskog trga.

– Tužbu protiv Grošića nije potpisao niti jedan stanar, niti je itko od njih angažirao K. Vuljak da ih zastupa, već je tužba podnešena od strane predstavnice suvlasnika J. Dominko i grupe vlasnika poslovnih prostora, a koji ukupno ne čine više od 20-ak posto u vlasništvu zgrade – istaknuo je Jindra.

Međutim, provjerili smo u sudskom rješenju od 14. siječnja tko je sve potpisom pristao da K. Vuljak zastupa interese suvlasnika poslovno-stambene zgrade Martinovka.

Iz dokumenta vidljivo je da osim vlasnika i suvlasnika poslovnih prostora, svoj potpis su dale i osobe čije je prebivalište na adresi sporne zgrade, dakle u Ulici Ivana Generalića 3, a to su Nevenka Bolanča Jajetić, Romano Jazbec, Tamara Varović, Denis Varović i Iva Jakopanec.