Posljednji poziv

Još samo danas traju prijave za atraktivnu Pan Ljetnu ligu, na kojoj će se vrhunski hakleri boriti za 20 tisuća kuna

Prijavile su se i neke ekipe koje su ljubiteljima malog nogometa poznate s koprivničke Zimske lige, a nakon parketa svoje će haklersko umijeće pokazati i na umjetnoj podlozi. Bit će to jak i zanimljiv turnir, već sad se to može reći.

15:24h
0
110708-ljetnaliga
Detalj s nekadašnje Ljetne lige // Foto: arhiva

Svi zainteresirani za sudjelovanje na Ljetnoj ligi prijaviti se mogu još danas.

Pan Ljetna liga Koprivnica održat će se od 23. lipnja do 8. srpnja 2017. godine u popodnevnim i večernjim satima na malonogometnom terenu s umjetnom travom na Gradskom stadionu u Koprivnici.

Prijave za nastup traju do danas (ponedjeljak), a interes je zasad dobar i u skladu s očekivanjima organizatora. Prijavile su se i neke ekipe koje su ljubiteljima malog nogometa poznate s koprivničke Zimske lige, a nakon parketa svoje će haklersko umijeće pokazati i na umjetnoj podlozi. Bit će to jak i zanimljiv turnir, već sad se to može reći.

Nagrada za prvo mjesto iznosi 20.000 kn, za drugo 8.000 kn, za treće 4.000 kn te za četvrto mjesto 1.000 kn.

Uz to, predviđene su i posebne nagrade za najboljeg igrača, strijelca i vratara turnira. Kotizacija po momčadi iznosi 800 kn. Prijave se primaju na brojeve telefona 099 665 2351 i 099 319 0094.

Organizator turnira je Koprivnička udruga za rekreativni sport, glavni pokrovitelj Grad Koprivnica, a glavni sponzor Pan. Igrat će se s pet igrača i vratarom, s loptom broj pet, akumuliranim prekršajima i golovima širokim pet metara. Dozvoljen je nastup i amaterima i registriranim igračima.

Medijski pokrovitelj Ljetne lige je portal ePodravina.hr.


Loading...