summer cock fest

Još jedan bogat vikend je pred nama, sprema se večer improvizirane komedije u Starom gradu kao i glazbeni nastupi

Dođite i ne propustite priliku da se dobro nasmijete i sami budete režiseri predstave. Ekipa iz Studija smijeha naglašava kako se ne trebate zabrinuti jer nitko od vas ne treba izaći na pozornicu.

15:30h
0
Foto: djurdjevac.hr
Ilustracija // Foto: djurdjevac.hr

I ovaj vikend u organizaciji Grada Đurđevca i Turističke zajednice održava se Summer Cock festival pa će tako posjetitelji moći uživati i u sportskom programu. Radi se o Otvorenom prvenstvu odbojke na pijesku koje će se održati na dvije lokacije u gradu, jedna od njih je pješčano igralište pored utvrde Stari grad.


Osim toga, za vikend će još biti upriličeno postavljanje klopoca u sklopu Bartolovoga u Vinariji Cvekan, na trgu će se održati tamburaška večer, dok će zabavni program biti i utvrdi Stari grad.

Ovu subotu u 20 sati u prekrasnom atriju utvrde Stari grad organizirana je stand up večer, nastupit će Studio smijeha, točnije Tin Sedlar, Marina Orsag, Goran Vinčić i Vlatka Mifka koji će i ovoga puta Đurđevčane i ostale goste (pokušati) nasmijati do suza u jednoj sasvim improviziranoj predstavi- – STAND UP & IMPROV.

Komedija improvizacije ili improv predstavlja scensku formu u kojoj se sve smišlja na samoj sceni tijekom nastupa. Spontani nastupi, koji su svaki puta novo i posebno iskustvo, odvijaju se ispred gledatelja koji su vrlo bitan dio cijelog nastupa sa svojim prijedlozima i komentarima. Publika je najbitnija u predstavi jer upravo publika sudjeluje u izgradnji priče.

Dođite i ne propustite priliku da se dobro nasmijete i sami budete režiseri predstave. Ekipa iz Studija smijeha naglašava kako se ne trebate zabrinuti jer nitko od vas ne treba izaći na pozornicu.

Ulaz na stand up večer je besplatan, a ako želite unaprijed rezervirati sjedeća mjesta i stol u atriju za stand up predstavu to možete učiniti putem konzumacijskog bona u Restoranu i pivnici Stari grad ili na broj telefona 091/6203 294.

U nedjelju u Etno selu Svetog Jurja u Đurđevcu kod utvrde organizirana je jedna posebna večer pod nazivom Podravina u srcu i duši s početkom u 20 sati. Glazbeno-recitacijsku večer uz degustaciju tradicionalnih podravskih jela – domaće kaše, uveličat će nastup Andrije Maronića na cimbalama, Vida Baloga, Željka Kožarića- Mrvice i Ženskog vokalnog sastava Đurđevčice.

Dođite i ovaj vikend u Đurđevac i dobro se zabavite.

čitam...