Još jedno veliko priznanje Renesansnom festivalu

13:18h
0
Još jedno veliko priznanje Renesansnom festivalu

Jučer je u Malom Lošinju, na 12. međunarodnoj poslovnoj turističkoj burzi, Renesansni festival dobio do sad najveće priznanje – pobjednik je u jednoj od 6 kategorija, tj. proglašen je najvećom povijesno – kulturnom atrakcijom na kontinentu. Uspjeh je to veći ako se uzme u obzir da TZ Koprivnice nije kandidirala manifestaciju u ovo natjecanje već ju je komisija sastavljena od turističke struke putničkih agencija i časopisa Way to Croatia, sama odabrala i na koncu proglasila pobjednikom u ovoj kategoriji.

MARKETING EPODRAVINA.HR

Priznanje je na svečanoj dodjeli primio direktor TZ Koprivnice i autor Renesansnog festivala te istaknuo da je ovo ne samo veliko priznanje nego i još jedan vid promidžbe ove mlade koprivničke manifestacije.

Na poslovnoj burzi sudjelovalo je nekoliko velikih turističkih agencija, poput Atlasa, koji su iskazali interes ne samo za manifestaciju već i za uprizorivanje djela sadržaja tokom većeg dijela godine za organizirane grupe iz zemlje i inozemstva, a interes za suradnju pokazala je i Turistička organizacija Novog Sada koja bi takvim sadržajem oživjela poznatu Petrovaradinsku tvrđavu.

Dogovorena je i prezentacija Renesansnog festivala kao primjera destinacijskog managementa u sustavu turističkih zajednica iduće godine na stručnom skupu u okviru 13. burze Put 2011.

čitam...