Josip Brezovec četiri godine u Slavenu Belupu: To je korak naprijed u mojoj karijeri

20:23h
0
110615-brezovec

Josip Brezovec, 25-godišnji vezni igrač koji je prošlu polusezonu proveo u Dinamu, od srijede je novi član Slavena Belupa.

Brezovec je s Farmaceutima potpisao četvorogodišnji ugovor, a zasad nije objavljeno je li koprivnički klub Dinamu morao platiti odštetu.

 

– To je korak naprijed u mojoj karijeri, inače ne bih ni dolazio. Slaven Belupo je sređen klub, momčad je stvarno vrhunska. Moramo se dobro pripremiti i napraviti povijesni rezultat – izjavio je Brezovec prije prvog treninga s novim suigračima, na kojem je nosio majicu s brojem 10.

110615-brezovec2– Došao sam zbog dobre ekipe, ambicioznog trenera i ljudi koji vode ovaj klub. Ne žalim za ničim, moje je vrijeme u Maksimiru završilo, idemo naprijed. Ono što je bilo, treba zaboraviti. Želim se dobro pripremiti i u Slavenu dokazati koliko vrijedim. Sa svime sam u novom klubu prezadovoljan, na meni je da radim i da se dokažem – poručio je Brezovec, koji će igrati na poziciji zadnjeg veznog, u paru s Josipom Milardovićem.

Brezovec je prošao Varteksovu nogometnu školu, nastupao je za austrijski Sankt Michael i Belišće, a iz Varaždina je zimus za 300.000 eura prešao u Dinamo. Portal Transfermarkt njegovu tržišnu vrijednost procjenjuje na milijun eura.

čitam...