24 C
Koprivnica
Četvrtak, 28. rujna 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Josip Cugovčan izlaže u Pečuhu
J

Ne propustite

Na poziv KUD-a ‘Tanac’ iz Pečuha poznati podravski slikar naive, etnograf i kolekcionar Josip Cugovčan iz Podravskih Sesveta priprema samostalnu izložbu slika. Predstavit će se mađarskoj publici sa 21 slikom ulja na staklu i crteža. Izložba slika uvrštena je u službeni program Europske godine interkulturnog dijaloga 2008. i Europskog glavnog grada kulture 2010. (Pečuh).
Izložba će biti postavljena u Kući umjetnosti i književnosti u centru Pečuha od 17. do 24. rujna 2008. Svečano otvaranje izložbe kome će nazočiti zamjenik župana Koprivničko-križevačke županije Vjekoslav Flamaceta i pročelnik upravnog odjela za prosvjetu, kulturu, znanost i šport Mladen Antolić bit će 17. rujna u 18,30 sati. Očekuje se da će s mađarske strane otvorenju nazočiti župan županije Baranja Janoš Hargitai, hrvatska konzulica u Pečuhu Jadranka Telišman i zastupnici mjesne hrvatske samouprave.
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

NA INICIJATIVU LJILJANE SERTIĆ

FOTO Družili se članovi Kluba 100 dobrovoljnih darivatelja krvi

Ljiljana Sertić, umirovljena stomatologinja, humanitarka i dobrovoljna darivateljica krvi iz Virja organizirala je druženje članova županijskog Kluba 100. Druženje...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti