rtl

Josip Tratnjak iz Brda Cirkvenskog natječe se u Ljubav je na selu: Romantičan sam i zabavan, ne grizem

Najluđe što je učinio za ljubav bilo je kada je djevojci poslao SMS poruku s videom u kojem pleše. Iako je mlad, priznaje da je već imao dosta veza, ali sve su bile kraće ili na daljinu.

16:15h
0
Foto: Screenshot RTL
Foto: Screenshot RTL

Josip Tratnjak iz Brda Cirkvenskog pokraj Svetog Ivana Žabna prijavio se na RTL-ov show Ljubav je na selu.

Ima 20 godina, po zanimanju je pomoćni kuhar, a na svom imanju uzgaja kokoši, patke, te sadi kukuruz i ječam. Svoje slobodne vrijeme Josip provodi u šetnji sa psom ili pomaže susjedima na njihovim imanjima. Za sebe kaže da je smiješan i zabavan, i upravo takve djevojke i traži.

– Romantičan sam i zabavan. Volim cure koje su zabavne i da nisu lijene – kaže Tratnjak.

Najluđe što je učinio za ljubav bilo je kada je djevojci poslao SMS poruku s videom u kojem pleše. Iako je mlad, priznaje da je već imao dosta veza, ali sve su bile kraće ili na daljinu. Sada bi volio pronaći djevojku koja će ga voljeti onakvog kakav je. Izgled mu kod buduće djevojke nije važan, no poželjno je da djevojka ima smisla za humor.

– Odlučio sam se prijaviti jer je moj tata zahtijevao da pronađem djevojku koja će me voljeti i cijeniti takvog kakav jesam. Da je tata sad živ, bio bi jako ponosan na mene – kaže mladi farmer.

Foto: Screenshot RTL
Foto: Screenshot RTL

Želja mu ispuniti tatinu želju, a djevojkama poručuje sljedeće.

– Drage cure, ne bojte se, ne grizem. Pišite mi, ugostit ću vas u svojoj kući. Malo ćemo se zabaviti, a malo i raditi – zaključio je za prilog RTL-a.

Foto: Screenshot RTL
Foto: Screenshot RTL

čitam...