NOVI/STARI

Josip Vršić ostaje na predsjedničkom mjestu molvarskih Mladostaša, izabrani nadzorni i izvršni odbor

Podneseni su izvještaji o radu kluba, financijski izvještaj za 2019. godinu, razrijeđeno je dosadašnje vodstvo te predloženo i izabrano novo.

09:05h
0
Foto: Općina Molve

Više od stotinu članova prisustvovalo je izbornoj skupštini NK Mladosti Molve održanoj u subotu, kao i predstavnici općinskih udruga te načelnik Zdravko Ivančan i njegov zamjenik Martin Tuba.

Podneseni su izvještaji o radu kluba, financijski izvještaj za 2019. godinu, razrijeđeno je dosadašnje vodstvo te predloženo i izabrano novo. Predsjednik će i dalje biti Josip Vršić, dok izvršni odbor čine Tomislav Kolarić, Mladen Kopričanec, Zlatko Popec, Marijan Dolenec, Marijan Golubić, Josip Dolenec, Ivica Cenkovčan, Marko Cenkovčan, Dragutin Kokša, Damir Vincek, Mario Žufika i Alen Franjo. Martin Žagar, Martin Tuba i Tomislav Šimeg čine nadzorni odbor.

Predsjednik Vršić zahvalio je na povjerenju, iznijevši planove za buduće razdoblje, nakon čega je održano prigodno druženje.

– Ovim putem se zahvaljujemo dosadašnjim članovima, simpatizerima i sponzorima kluba te pozivamo sve dosadašnje kao i buduće članove kluba da se učlane u NK Mladost Molve i da svojim navijanjem pomognu svim selekcijama kluba u natjecanjima, od U9 selekcije U11, U13, pionira, juniora te seniora – poručuju iz kluba.

Foto: Općina Molve
Foto: Općina Molve
Foto: Općina Molve
Foto: Općina Molve

čitam...