17.9 C
Koprivnica
Petak, 9. lipnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Josipovićev stožer u Koprivničko-križevačkoj županiji želi prikupiti pet tisuća potpisa
J

Ne propustite

Izborni stožer Ive Josipovića u Koprivničko-križevačkoj županiji čine SDP, HNS, HSU i Laburisti. Koordinator stožera je Milivoj Androlić iz SDP-a, a u stožeru su i Stjepan Henezi, Biserka Sitar, Tomislav Sitar, Siniša Fabijanec (SDP), Melita Samoborec, Goran Pakasin (HNS), Željko Pintar (HSU) te Siniša Kavgić (Laburisti).

– Ivo Josipović je rado viđen u Koprivničko-križevačkoj županiji, on je u proteklih pet godina bio čest gost ovdje. Upoznat je s dobrim situacijama u županiji, ali i s onima problematičnima, i uvijek nam je bio od pomoći, spreman na razgovor, spreman na okupljanje oko njega svih građana, a ne samo predstavnika stranaka koje sada činimo njegov stožer – rekao je Milivoj Androlić na predstavljanju stožera kod štanda ispred koprivničke tržnice na kojem se prikupljaju potpisi za Josipovićevu kandidaturu.

– Mi smo krenuli s prikupljanjem potpisa za Ivu Josipovića u utorak, na štandovima u Koprivnici, Križevcima i Đurđevcu. Danas će naši volonteri prikupljati potpise diljem županije, bit će prisutni u svim općinama. Očekujemo da će žitelji Koprivničko-križevačke županije podržati Ivu Josipovića kao što su ga podržavali svih pet godina jer je bio najpopularniji političar, ne samo u Hrvatskoj, nego i u našoj županiji. On je podržaravo i nas, to je predsjednik-građanin, predsjednik s kojim su se hrvatski građani svih ovih pet godina ponosili. Pozivam stoga žitelje naše županije da u sljedećih 10 dana svojim potpisom podrže kandidaturu Ive Josipovića, jer time podržavaju put pravednosti. Na tom putu su svi dobro došli, to je put zajedništva, to je pravi put – naglasio je Androlić.

Iznio je i svoja očekivanja glede broja potpisa.

– Minimalno smo si kao cilj zacrtali da prikupimo polovicu od broja potpisa potrebnih za službenu kandidaturu, znači minimalno pet tisuća potpisa.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

uhićeni su

Šakački obračun u selu pored Koprivnice, u dvorištu kuće potukli se muškarci, mlađi pokazao bolju formu i starijeg poslao u bolnicu

Neradni dan donio je pune ruke posla policiji, ali i djelatnicima hitne pomoći. Bilo je ozlijeđenih u prometnoj nesreći, padu...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti