OBAVIJEST STOŽERA.

Jučer u županiji testirane 142 osobe, danas osam pozitivnih

Od početka pojave SARS – CoV-2 virusa na području županije, bolest COVID-19 je potvrđena kod 6287 osoba, stoji u izvješću.

09:39h
0
Drive In testiranje na koronavirus, Koprivničko sajmište // Snimio Čitatelj
Ilustracija // Snimio čitatelj

Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije poslao je novo priopćenje.

– Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije obavještava javnost kako je nakon pristiglih nalaza testiranih uzoraka na SARS – CoV-2 virus na području županije potvrđeno osam novih slučajeva bolesti COVID-19.

Na području županije trenutno je aktivno 47 slučajeva bolesti COVID-19, ozdravile su četiri osobe, a na bolničkom se liječenju nalazi 12 osoba.

Od početka pojave SARS – CoV-2 virusa na području županije, bolest COVID-19 je potvrđena kod 6287 osoba. Tijekom jučerašnjeg dana izuzeta su 142 uzorka sa sumnjom na SARS – CoV-2 virus, a od početka pandemije bolesti COVID-19 na području županije je testirano 23731 osoba – navodi županijski Stožer.

– Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije i nadalje apelira na građane da se pridržavaju svih epidemioloških mjera prevencije i  zdravstvenih uputa. Samo odgovornim ponašanjem možemo zaštititi vlastito zdravlje i zdravlje sugrađana – dodaju.