Jump osvojio tri zlata i jednu broncu!

09:20h
0
Plesni studio JUMP

25. travnja 2010. u Čakovcu se održalo državno Prvenstvo u cheerleading-u, pom pon i show plesu, u organizaciji Hrvatskog navijačkog, akrobatskog i pom pon saveza na kojem je nastupilo preko dvadesetak timova iz cijele Hrvatske.

Preko 500 plesača natjecalo se u kategorijama poput cheerleadinga (navijačkog plesa), akrobatskog cheer-plesa, pom pona i show plesa, u 3 dobne skupine (kadetskoj, juniorskoj i seniorskoj).

Plesni studio Jump, kao jedini predstavnik grada Koprivnice i Koprivničko-križevačke županije ove je godine ponovno pokazao iznimnu spretnost i kvalitetu osvojivši tri zlatne i jednu brončanu medalju. Tako su najmlađe članice Jump-a osvojile broncu u kadetskoj kategoriji show plesa, dok su seniori osvojili dva zlata, i to u show plesu te u izrazito zahtjevnoj kategoriji „group-stunt” koja zahtjeva izvođenje akrobatskih elemenata.

Plesni studio JUMPNajveći uspjeh ostvarile su juniorke Jump-a, koje su imale izrazito jaku konkurenciju ove godine, no zahvaljujući kreativnoj koreografiji voditeljice Andreje Herman, zasluženo su se okitile zlatom u kategoriji show plesa.

 

Plesači Jump-a i njihove voditeljice, nakon napornih priprema, nemaju mnogo vremena za predah jer ih čeka i nastup na svjetskom prvenstvu pod nazivom „World Dancestar 2010.” u organizaciji Europske show dance unije u svibnju u kategoriji suvremenog plesa.

Jump se, ovim putem, zahvaljuje svima onima koji su pomogli i podržali ove uspješne nastupe, a pogotovo Gradu Koprivnici i Hypo banci, na potpori.

čitam...
Loading...