16.8 C
Koprivnica
Srijeda, 7. lipnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Juniori Podravke dobri na prvenstvu županije u standard zračnom oružju
J

Ne propustite

090403-streljastvo-mNa streljani Grada Koprivnice održano je prvenstvo Kopriničko-križevačke županije u gađanju standard zračnim oružjem za juniorske kategorije na kojem su strijelci S.Š.K. Podravka postigli očekivane rezultate. Na ovome prvenstvu polagale su se i rezultatske norme za nastup na pojedinačnom Prvenstvu Hrvatske u gađanju standard zračnim oružjem. Juniori S.Š.K. Podravka ekipni su prvaci županije u disciplini standard zračna puška sa otpucanih 1673 kruga (N. Mehkek, H. Verbić i T. Harambašić) što je ujedno i ostvaren plasman za ekipni nastup na državnom prvenstvu.

U pojedinačnom plasmanu prvenstva županije u disciplini standard zračna puška drugo mjesto zauzeo je Nikola Mehkek sa 570 krugova, treće mjesto Hrvoje Verbić sa 552 kruga, a četvrto mjesto je osvojio Tomislav Harambašić sa 551 krugom. Ovi natjecatelji ostvarili su postignutim rezultatima plasman na pojedinačno juniorsko prvenstvo države. Od strijelaca S.Š.K. Podravka u disciplini standard zračna puška nastupili su još i Matija Verbić koji je postigao 455 krugova i Filip Verbić koji je otpucao 405 krugova.

Kod juniorki u disciplini standard zračna puška prvo mjesto i plasman na državno juniorsko prvenstvo ostvarila je Larisa Musić sa 383 otpucana kruga, a Ivana Babić sa 313 krugova zauzela je drugo mjesto.

U disciplini standard zračni pištolj junior S.Š.K. Podravka Ivan Kolar osvojio je prvo mjesto sa 544 otpucana kruga, a ovim rezultatom plasirao se i na pojedinačno juniorsko prvenstvo države.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

svečana sjednica

FOTO/VIDEO Sabolić: Na pravom smo putu da konačno zaživi geotermalni projekt, a po kućama za kunu postali smo poznati u svijetu

Dan je općine Legrad. Tim povodom upravo se održala svečana sjednica Općinskog vijeća u Društvenom domu u Kutnjaku. Dan...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti