Juniori Podravke očekivano dobri na prvenstvu županije u serijskoj zračnoj pušci

11:52h
0
juniori podravke

090410-juniori-podravke1-mPrvenstvo Kopriničko-križevačke županije u gađanju serijskom zračnom puškom za juniorske kategorije održano je na streljani u Đurđevcu, a strijelci S.Š.K. Podravka postigli su očekivane rezultate. Na ovom prvenstvu polagale su se i rezultatske norme za nastup na predstojećem prvenstvu države.

U konkurenciji juniora Nikola Mehkek je sa 369 otpucanih krugova osvojio prvo mjesto ispred drugoplasiranoga klupskog kolege Hrvoja Vladušića koji je postigao 365 krugova. Četvrto mjesto zauzeo je Boris Draganić sa 340 krugova, a petoplasirani je bio Tomislav Harambašić sa 334 kruga. Šesto mjesto sa 329 otpucanih krugova osvojio je Hrvoje Verbić, a Tomislav Rodek sa 318 otpucanih krugova plasirao se na osmo mjesto. Matija Verbić postigao je 283 kruga , a Filip Verbić 266 krugova čime su se plasirali na jedanaesto odnosno dvanaesto mjesto.

U konkurenciji juniorskih ekipa sa 1074 otpucana kruga prvo mjesto pripalo je ekipi S.Š.K. Podravka ispred drugoplasirane ekipe SK-Radnik iz Đurđevca koja je otpucala 962 kruga. Treće mjesto osvojila je ekipa SK-Mladost iz Kloštra podravskog sa 776 krugova.

U konkurenciji juniorki iznenađenje prvenstva priredila je osvajanjem prvoga mjesta mlada kadetkinja S.Š.K. Podravka Ivana Babić sa 322 otpucana kruga.