Kadeti Podravke uspješni na Prvenstvu Županije

09:26h
0
kadeti streljastvo

090313-kadeti-streljastvo-mNa streljani u Đurđevcu održano je prvenstvo Koprivničko-križevačke županije u gađanju serijskom zračnom puškom za kadetske kategorije na kojem su se ujedno polagale i rezultatske norme za nastup na predstojećem Prvenstvu Hrvatske.

Mladi kadeti i kadetkinje streljačkog športskog kluba Podravka uspješno su odradili ovo natjecanje ostvarivši ekipni plasman i nekoliko pojedinačnih plasmana na Prvenstvo Hrvatske.

Kod kadeta novi županijski prvak postao je natjecatelj S.Š.K. Podravka Tomislav Harambašić sa 184 otpucana kruga, a pojedinačne plasmane na državno prvenstvo ostvarili su Filip Verbić sa 173 kruga, David Strmečki sa 170 krugova i Matija Verbić sa 164 kruga. Kadeti streljačkog kluba Podravka ostvarili su i ekipni plasman na državno prvenstvo osvojivši drugo mjesto sa 507 otpucanih krugova u sastavu Tomislav Harambašić, Tomislav Rodek i Matija Verbić.

U konkurenciji kadetkinja Ivana Babić osvojila je treće mjesto sa 168 krugova i pojedinačni plasman na Prvenstvo Hrvatske.

Valja istaknuti i nastup ostalih natjecatelja od kojih se veći uspjesi očekuju u narednim godinama, a koji su na ovom natjecanju postigli svoje najbolje ovosezonske rezultate : Ivan Kaić 152 kruga, Tomislav Rodek 159 krugova, Matej Maltarić 148 krugova, Dominik Dražilović 142 kruga, Luka Harambašić 159 krugova i Anamarija Šerbetar 139 krugova. od kojih se veći uspjesi očekuju u narednim godinama.