PROMET

Kako biste spremni dočekali prigorske manifestacije, provjerite koje će ceste i kada biti zatvorene

Građani se mole za poštivanje prometne signalizacije na mjestima privremenog zatvaranja i preusmjeravanja prometa. Stanovnici s područja Kalnika pozivaju se na oprez dok sudionici maratona ne prođu svojom trasom, poručuju organizatori.

15:17h
0
Ilustracija // Foto: Matija Gudlin
Ilustracija // Foto: Matija Gudlin

Dan proslave i svetkovine sv. Marka Križevčanina održat će se u ponedjeljak od 8 do 16 sati. Zbog ove će manifestacije biti zatvoreni Trg Josipa Juraja Strossmayera, Trg A. Nemčića, Ulica I. Z. Dijankovečkog od istočnog kolnika Trga A. Nemčića do raskrižja s Ulicom M. Baltića i Ulica bana J. Jelačića od raskrižja s Trgom J. J. Strossmayera do raskrižja s Ulicom Lj. Gaja u Križevcima.

Druga dva nadolazeća događaja u prigorskome središtu su 11. Županijski polumaraton Kalnik – Križevci’20 – KTC i 1. Križevačka osmina koji će odvijati 12. rujna od 8 do 15 sati. Kako bi se proveli, doći će do zatvaranja Trga J.J. Strossmayera, Trga A. Nemčića, Ulice I.Z. Dijankovečkog od raskrižja s Trgom A. Nemčića do raskrižja s Ulicom F. Račkog, Ulice F. Račkog do raskrižja s Ulicom F. Markovića (rotor) i dio Ulice bana J. Jelačića od raskrižja s Trgom J. J. Strossmayera do raskrižja s Trgom bana S. Lackovića u Križevcima, zatim državne ceste DC-22 – Ulica F. Markovića u Križevcima te lokalne ceste LC 26067 – Trg bana S. Lackovića i Ulice J. Jelačića od raskrižja s Trgom bana S. Lackovića do raskrižja s Ulicom M. Cihlera u Križevcima.

– Građani se mole za poštivanje prometne signalizacije na mjestima privremenog zatvaranja i preusmjeravanja prometa. Stanovnici s područja Kalnika pozivaju se na oprez dok sudionici maratona ne prođu svojom trasom – poručuju organizatori.