Kako nam malo za sreću treba // Koprivničanci u velikom broju zaplesali Happy dance

15:15h
0
Najmlađi su najviše uživali // foto: Mario Kos

Djevojke iz plesnog studia Jump su izvele i atraktivne vratolomije // foto: Mario KosKoprivničanci su danas pokazali da su unatoč tmurnim vremenima u kojima živimo sretan grad, u kojem uvijek ima mjesta za pozitivu.

U 11 sati Zrinski je trg postao plesni podij na kojem se okupilo 500-tinjak građana i ‘začagalo’ happy dance, na taktove zaraznog hita Pharrela Williamsa ‘Happy.’

Poslužilo ih je i lijepo vrijeme, a na licima nazočnih plesača, među kojima su bile i razne udruge, plesni studio Jump, izviđači, članovi KUD-a, mogli su se vidjeti samo osmjesi.

– Kako nam samo malo treba – rekao nam je jedan Koprivničanac, gledajući oko sebe. I zaista, organizatoricama ovog događaja Sonji Jurlini i Dragani Pandži uspjelo je plesom odagnati sve ono loše, svakodnevne jade i brige i dati ljudima ono što im najviše treba – pozitivnu energiju s kojom stvari idu na bolje.

Osim na trgu, na opće iznenađenje prodavača, plesalo se i na stolovima na tržnici, a i nakon sat i pol plesa nekima se još uvijek nije išlo kući.

Plesali su i mali i veliki, stari i mladi, svatko na svoj način, a važno je bilo samo otkačiti se i otpustiti hormone sreće.

Cijeli je događaj kamerom zabilježio Pipa, a film će se moći na youtube-u, nadamo se, vidjeti već krajem idućeg tjedna.

foto i video: Mario Kos (uskoro i velika fotogalerija)

{vsig}fun/03-2014/happy{/vsig}

 

čitam...
Loading...