AKTIVNOSTI

Kako zagrebački mališani vide naivnu umjetnost možete pogledati u izlozima koprivničke knjižnice

Na Stručno-znanstvenom odjelu u srijedu 17. lipnja, u 18 sati, održat će se predstavljanje knjige Nismo same koju je priredila Ivana Kalogjera, urednica istoimenog portala i predsjednica udruge.

08:25h
0
Dan otvorenih vrata // Foto: Matija Gudlin
Knjižnica i čitaonica Fran Galović Koprivnica // Foto: Matija Gudlin

Radovi polaznika Dječjeg vrtića Bukovac iz Zagreba od petka do ponedjeljka 22. lipnja krasit će izloge Knjižnice i čitaonice Fran Galović Koprivnica u sklopu projekta Putujmo Hrvatskom.

Djeca su govorila o specifičnostima određenoga kraja, pa su u kontekstu Koprivnice spomenuli naivu i slikanje na staklu, upoznavši radom odgajateljice Lidije Crnogorac slike Josipa i Ivana Generalića te Ivana Lackovića – Croate te se i sami okušavši u tome zanatu.

Dodajmo kako i drugi odjeli koprivničke knjižnice imaju vrlo zanimljive sadržaje. Na Stručno-znanstvenom odjelu u srijedu 17. lipnja, u 18 sati, održat će se predstavljanje knjige Nismo same koju je priredila Ivana Kalogjera, urednica istoimenog portala i predsjednica udruge.

Riječ je o zbirci intimnih ispovijesti žena oboljelih od raka, njihovih partnera, članova obitelji i prijatelja. Ulaz je slobodan uz pridržavanje epidemioloških mjera držanja distance i dezinfekcije ruku, a želi li znati više o knjizi pogledajte ovdje.

čitam...