Prva žnl

Kalinovčani u odgođenoj utakmici bombardirali Vojakovac, zabili šest komada, od toga Gusković čak četiri

Viktorija je uvjerljivo posljednja, dok je Kalinovac završio jesen na sedmoj poziciji

16:03h
0
Foto: Ivan Balija
Kalinovac je završio jesen s dvije uzastopne pobjede // Foto: Ivan Balija

Iako je prvi dio sezone u Prvoj ŽNL formalno završio prije tjedan dana, jedna utakmica još se morala odigrati. I to ona između Viktorije i Kalinovca, koja je zbog pojave korone u svlačionici Vojakovčana odgođena prošle nedjelje.

Situacija se u međuvremenu popravila i ove dvije momčadi snagu su odmjerile danas u 14 sati. Što se tiče igrača Viktorije, bolje da nisu, jer su doživjeli težak domaći poraz.

Naime, Kalinovčani su slavili čak 6:2. Već do 40. minute imali su 4:0, a do poluvremena su domaćini zabili jedan gol. Jedan su još dodali u nastavku, ali dva su i primili i piše im se jedan od težih domaćih poraza u ovoj polusezoni. Četiri pogotka zabio je Gusković, a dva je dodao Zvonar.

Neće je pamtiti po dobrome, jer su zadnji s pet bodova, dok pretposljednji Sigečani imaju četiri više. Kalinovac je, pak, s dvije pobjede u zadnja dva kola spasio jesen i prezimit će na sedmoj poziciji, sa 16 bodova. Isto toliko ima i Lipa, dok Močile imaju bod manje.

Podsjetimo, na vrhu su bodovno izjednačeni Ivančani i Kunovčani, dok Molvarci imaju bod manje. Slijedi nam višemjesečni zimski san.