Razvoj općine

Kalnik ulaže više od 400 tisuća kuna u modernizaciju svojih cesta

Modernizacija naših nerazvrstanih cesta zasigurno će doprinijeti boljim uvjetima života naših stanovnika, rekao je načelnik Kešer.

11:51h
0
Kalnik scaled
Željko Car i Mladen Kešer na potpisivanju ugovora

Načelnik Općine Kalnik Mladen Kešer potpisao je ugovor o modernizaciji nerazvrstanih cesta na području općine. Projekt je vrijedan 432.517,50 kuna, a posao izgradnje cesta dobilo je Općinko komunalno poduzeće d.o.o. Kalnik.

Ugovor je u ime izdvođača radova potpisao Željko Car, koji je pritom zahvalio općini  na ukazanom povjerenju. Napomenuo je da s radovima kreću odmah i dodao da mu je drago što će cestu napraviti još boljim proizvodom od crnog asfalta i bitumena.

Kešer je, pak, kazao kako mu je drago što su uspjeli osposobiti svoje komunalno poduzeće za manje komunalne zahvate te da sredstva ostaju kod kuće.

– Modernizacija naših nerazvrstanih cesta zasigurno će doprinijeti boljim uvjetima života naših stanovnika u Kalniku, Popovcu Kalničkom i Obreži Kalničkoj. Radujem se ovakvim manjim projektima, jer uz velike projekte čine općinu bitnom – zaključio je načelnik.