Unutarstranački izbori

Kandidat za šefa SDP-a Komadina ovaj vikend u Podravini i Prigorju

10:22h
0
Zlatko Komadina // Foto: sdp.hr
Zlatko Komadina // Foto: sdp.hr

U Domu Mladena Markača u đurđevačkim Peskima gostovat će večeras, u subotu, od 20 sati. U koprivničku Gradsku vijećnicu na Zrinskom trgu stiže sutra, u nedjelju, u 10 sati, a u Križevcima će se s članstvom sastati u prostorijama SDP-a na Nemčićevu trgu 7 u 16 sati.

Potpredsjednik SDP-a Zlatka Komadina ovog će vikenda posjetiti Koprivničko-križevačku županiju.

Članice i članove svoje stranke pokušat će uvjeriti da je on bolji kandidat za predsjednika SDP-a od bivšeg premijera i aktualnog predsjednika stranke Zorana Milanovića.

Podršku za svoju kampanju na skorašnjim unutarstranačkim izborima tražit će najprije u Đurđevcu. U Domu Mladena Markača u đurđevačkim Peskima gostovat će večeras, u subotu, od 20 sati.

U koprivničku Gradsku vijećnicu na Zrinskom trgu stiže sutra, u nedjelju, u 10 sati, a u Križevcima će se s članstvom sastati u prostorijama SDP-a na Nemčićevu trgu 7 u 16 sati.

Iz njegova tabora istaknuli su da će prigodom druženja uz komentar aktualnih događanja u Hrvatskoj s članstvom razgovarati o stranačkim temama, odgovarati na njihova pitanja i predstaviti smjernice svoga Programa za bolji SDP.