originalno

Nema plakat samo Maja Šuput, ima ga i Nikola iz Koprivnice

Na plakatu piše: Još jedan će uskoro uploviti u bračne vode... Nedostajat ćeš nam, Nikola! Tvoja ekipa.

13:00h
0
Foto: Željko Rukavina/24 sata

Vrlo zanimljiv plakat i moramo priznati vrlo dosjetljiva ideja pala je na pamet Bojanu Horvatu, poznatom koprivničkom voditelju.

Naime, njegov prijatelj Nikola u lipnju se ženi, a Bojan mu je kum. Da poklon za momačku bude što originalniji pobrinuli su se Nikolini prijatelji, a u prvom redu Bojan. 

Na plakatu piše: Još jedan će uskoro uploviti u bračne vode… Nedostajat ćeš nam, Nikola! Tvoja ekipa.

– Nikola i ja često odlazimo u kino, a ideja za to mi je pala nakon jednog našeg zajedničkog odlaska u kino. Tada mu to naravno nisam rekao. Prijatelji smo dugi niz godina. Jumbo plakat je zapravo poklon od dečki za momačku koja je prošla, umjesto striptizete – rekao nam je kroz smijeh Bojan.

Plakat s fotografijom Nikole s leđa nalazi se u Ulici Ante Starčevića u Koprivnici, a plakatno mjesto zakupljeno je na dva tjedna i stoji ukupno 1000 kuna, piše 24sata.

Nikola je po struci arhitekt, a njegova buduća supruga je Sanela, odgojiteljica.

– U prvi tren sam bio malo preplašen kakva će biti njegova reakcija, no znao sam da neće biti previše burna, jer prijateljstvo je jače od sitnih psina. Oduševljen je plakatom, jer na njemu nema ništa što bi ga otkrilo široj javnosti – istaknuo je kum Bojan.

čitam...