kriminalistička istraga

Kaos na cesti u Novigradu, u sudaru četiri vozila ozlijeđeno čak pet osoba, sve je ‘zakuhao’ 60-godišnji vozač Forda

Težina ozljeda još uvijek nije poznata

08:52h
0
Prometna u štaglincu motocikl
Ilustracija // Foto: Vedran Tkalec

Od četiri prometne nesreće, koliko ih je tijekom četvrtka zabilježeno na prometnicama unutar naše županije, jedna je bila s ozlijeđenim osobama. Jedna, ali poštena, jer je u njoj ozlijeđeno čak pet osoba, a sudjelovala su četiri vozila. Bio je to klasični lančani sudar.

Dogodio se oko 15 sati u Novigradu Podravskom, a sve je skrivio 60-godišnji vozač Forda, koji zbog vožnje neprilagođenom brzinom nije uspio zakočiti na vrijeme te je udario u teretni VW ispred sebe, a u kojem je bio 61-godišnji vozač.

Taj teretni automobil je nakon toga odbačen u teretni Peugeot ispred sebe, kojim je upravljao 25-godišnjak, a Peugeot je, također, završio u automobilu pred sobom. Točnije, u Opelu u kojem je bio 43-godišnjak. Sva ta tri auta bila su zaustavljena na prometnici radi prometne situacije.

U cijelom tom kaosu ozlijeđene su četiri osobe iz Forda (50, 49, 48 i 29 godina) te 23-godišnji putnik iz teretnog VW-a. Težina ozljeda svih osoba bit će poznata po zaprimanju liječničke dokumentacije, a policija i dalje nad ovim slučajem provodi kriminalističko istraživanje, no zna se da najveća odgovornost leži na vozaču Forda.

Komentiranjem prihvaćate naše Uvjete korištenja, komentiranja i zaštite privatnosti!

Reklamni sadržaj - sponzorira ADNOW