suradnja

Kapetan Slavenovih juniora Matija Vuić potpisao trogodišnji ugovor s klubom

Navode kako je talentirani veznjak svojim igrama i talentom zaslužio povjerenje kluba te je dogovorena trogodišnja suradnja

09:13h
0
n e
Matija Vuić // Foto: NK Slaven Belupo

Kapetan juniora Matija Vuić potpisao je ugovor sa Slaven Belupom, objavile su klupske stranice.

Navode kako je talentirani veznjak svojim igrama i talentom zaslužio povjerenje kluba te je dogovorena trogodišnja suradnja. Vuić je rođen u Pakracu 11. ožujka 2001., a u Koprivnicu je stigao u siječnju 2018.

Ove je sezone u momčadi trenera Želimira Mešnjaka upisao dva gola i šest asistencija, a igrao je na svim pozicijama u veznom redu. U nekoliko je prijateljskih susreta branio i boje seniorske momčadi te je pokazao da se na njega može računati u budućnosti.

– Fenomenalan je osjećaj potpisati ugovor sa Slaven Belupom. Od kad sam stigao u Koprivnicu podredio sam sve nogometu i ovo mi je nagrada, ali i veliki motiv za dalje. U Školi nogometa trenirali su me treneri Medenjak, Gorupić, Sertić i evo danas Mešnjak i svima se zahvaljujem što su mi pomogli da dođem do ovoga. Naravno, ne smijem zaboraviti ni sve trenere iz NK Hajduk Pakrac koji su mi također uvelike pomogli – rekao je mladić za klupske stranice.