14 C
Koprivnica
Utorak, 3. listopada 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Karamarko i Faber na kolegiju u Koprivnici
K

Ne propustite

081208-faber-mMinistar unutarnjih poslova Tomislav Karamarko i glavni ravnatelj policije Vladimir Faber održali su u ponedjeljak prošireni radni kolegij u Policijskoj upravi koprivničko-križevačkoj. Kolegij je održan sa rukovoditeljima Policijskih uprava koprivničko-križevačke, bjelovarsko-bilogorske i virovitičko-podravske, kojem su osim načelnika Policijskih uprava, Dragutina Vurneka kao domaćina, Jakova Bukvića i Slavka Kopljara, prisustvovali i svi načelnici odjela i policijskih postaja, voditelji pododsjeka, voditelji operativno-komunikacijskih centara i zapovjednici interventnih jedinica policije, priopćeno je iz PU Koprivničko-križevačke.

U svom obraćanju glavni ravnatelj je govorio o aktualnom stanju u policiji, sigurnosnom stanju i smjernicama o radu policije u narednom razdoblju. Posebno je istaknuo potrebu transformacije policije iz tradicionalnog policijskog modela koji karakteriziraju represija i reaktivan pristup, u model djelovanja moderne policije sa obilježjima preventivnog i proaktivnog djelovanja. Govorio je o ciljevima razvoja policije u narednom razdoblju, kratkoročnim i dugoročnim mjerama i mjerilima učinkovitosti moderne policije. Naglasio je vitalni značaj suradnje, stalne komunikacije i partnerstva sa građanima.

Ministar unutarnjih poslova Tomislav Karamarko u svom je govoru, između ostalog, istaknuo nužnost depolitizacije i profesionalizacije policije, potrebu preobrazbe policije u sustav koji će moći odgovoriti na sve izazove modernog društva, posebice aktualne i predstojeće izazove u procesu pristupa Europskoj uniji, koji će procesi vratiti poljuljano povjerenje građana u rad policije. Sve nazočne pozvao je na profesionalnu hrabrost i slobodu u realizaciji zakonskih obaveza.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

super!

Kakav fantastičan odabir! Narančasti sako unio dašak ljeta u jesensko jutro, a samopouzdana brineta zna kako ga nositi sa stavom

Moderan, narančast, casual, upečatljiv i predivan! Pričamo o sakou koji je Koprivničanka obukla i koji je na prvi pogled privukao...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti