oporavak

Karla Sokača sutra čeka jako teška operacija, njegov otac moli vas za pomoć: Pomolite se danas za njega

Nakon kratke kome Karlo se probudio i nalazi se izvan životne opasnosti, no još je dug put oporavka pred njim. 

14:14h
0
Foto: Davor Sokač Facebook

Karlo Sokač, mladić koji je teško ozlijeđen u prometnoj nesreći koja se dogodila na Staru godinu, sutra ide na još jednu operaciju. Radi se o jako teškoj operaciji koju će izvesti dr. Bilić u Traumatološkoj klinici u Draškovićevoj, isti kirurg koji je operirao Karla odmah nakon nesreće.

Nakon kratke kome Karlo se probudio i nalazi se izvan životne opasnosti, no još je dug put oporavka pred njim.

– Jedino vas molim dragi prijatelji da se večeras u 21h zajednički pomolimo dragome Bogu, da mojem Karlu da snagu,a doktoru Biliću mirnu i preciznu ruku kao i kod prve operacije, te da se Karlo što prije oporavi. Dragi moj sine Karlo svi smo uz tebe – napisao je njegov otac na Facebooku.

Podsjetimo, Karlo je ozlijeđen u slijetanju automobila koji je vozio njegov prijatelj bez vozačke. Mladi vratar sjedio je na zadnjem sjedištu automobila. Nesreća se dogodila u Križevcima u Ulici Radnički dol kada je 19-godišnji vozač zbog neprilagođene brzine sletio je BMW-om van kolnika u lijevi putni jarak i bočnom stranom vozila udario u betonski stup. Karlu su smrskana četiri kralješka i nije mogao micati rukama i nogama.

čitam...
Loading...