Uoči Halloweena

Katolička Udruga Vigilare oštro napala Lidl, ljudi ih ismijavaju: Promiču kulturu smrti i kanibalizma, reagirajmo na boleštine za djecu

Procijenite sami koliku opasnost navedeni proizvodi Lidla predstavljaju za mališane diljem svijeta.

12:55h
0
Trgovina Lidl, Koprivnica // Foto: Matija Gudlin
Foto: Matija Gudlin

Katolička Udruga Vigilare na svojoj Facebook stranici oštro je napala veliki trgovački lanac Lidl.


– Kultura smrti i kanibalizma u Lidlu. Reagirajmo na užasne boleštine za djecu koje promiče ovaj trgovački lanac: pijenje vampirske krvi, jedenje očiju i prstiju te čoko kostura u mrtvačkom lijesu, odijevanje djece u vampire i mrtvace. Zaustavimo zastrašivanje i traumatiziranje djece i suprotstavimo se poganizaciji Hrvatske – stoji u objavi.

Očigledno, pozivaju se na proizvode povodom popularne Noći vještica, odnosno Halloweena, koje Lidl ima na svojim policama. Korisnici Facebooka raspisali su se u komentarima, a istaknimo i 350 “Ha-Ha” od ukupnih 500 reakcija.

– Obožavam čokoladne oči. Apsolutno je netočno da nas truju jer još nisam naišao na istekli rok trajanja. Oči možeš uredno nabosti na nož i pojesti i iduće godine – stoji u jednom od komentara, a zabavan je i drugi.

– Doduše kako mi uopće znamo da je to ljudsko oko na slici? Možda je od psa ili mace! Možda od kralja lavova, možda od crvenkape, možda od princeze, malog mede slatkog – piše.

Procijenite sami koliku opasnost navedeni proizvodi Lidla predstavljaju za mališane diljem svijeta. Svakako valja podsjetiti na nedavnu sličnu reakciju ludbreškog Svetišta Predragocjene Krvi Kristove iz Ludbrega na popularne Zdravoljupce. Više pročitajte ovdje.

KULTURA SMRTI I KANIBALIZAM U LIDLU‼️🥺😤Reagirajmo na užasne boleštine za djecu koje promiče ovaj trgovački lanac:…

Gepostet von Vigilare am Donnerstag, 24. Oktober 2019

čitam...