potvrdio uskok

Kći Mladena Mađera prije mjesec dana je zaposlena u Gradskom poglavarstvu, on još ne daje izjave o svom prelasku Bandiću

To je za Telegram ranije danas potvrdio i USKOK. “Povodom Vašeg upita, obavještavamo vas da se u predmetnom slučaju provode izvidi o kojima, s obzirom da su izvidi sukladno zakonskim odredbama tajni, ne dajemo informacije”. Beljak zasad nije objavio što je točno naveo u prijavi, no evidentno je da sumnja kako je Madjer dobio nešto za uzvrat kako bi prebjegao Bandiću.

15:44h
0
Mladen Mađer // Foto: Sanjin Bojić

Kći HSS-ovog saborskog zastupnika Mladena Mađera, koji je jučer u Saboru otišao u klub Milana Bandića, dobila je prije koji mjesec posao u zagrebačkoj Gradoskoj upravi, javlja Telegram.

Iz Grada Zagreba su potvrdili da je Tajana Šimunić počela tamo raditi prije tri mjeseca i tvrde kako je gospođa Šimunović tamo došla preko natječaja.

Konkretno, iz Grada kažu ovako: “Tajana Šimunić raspoređena je, na neodređeno vrijeme, s danom 1.10.2018., na radno mjesto viši stručni suradnik za Centralni registar ljudskih resursa Grada (II. kategorija, potkategorija viši stručni suradnik, klasifikacijski rang 6.). Tajana Šimunić primljena je u službu u gradska upravna tijela temeljem natječaja koji je raspisala pročelnica Stručne službe gradonačelnika. Predmetni natječaj bio je objavljen u Narodnim novinama broj 29 od 28.3.2018., te na službenoj stranici Grada Zagreba”.

Mađer zasad nije davao nikakve izjave o svojem prelasku, ali njegov bivši stranački kolege nisu bili tako suzdržani. Još prije desetak dana su u HSS-u, kažu, sumnjali da će se ovako nešto i dogoditi, te su raspolagali informacijama o navodnim teškim koruptivnim kaznenim djelima. Predsjednik HSS-a, Krešo Beljak, te je sumnje prijavio, što je rezultiralo USKOK-ovim pokretanjem izvida o cijelom slučaju.

To je za Telegram ranije danas potvrdio i USKOK. “Povodom Vašeg upita, obavještavamo vas da se u predmetnom slučaju provode izvidi o kojima, s obzirom da su izvidi sukladno zakonskim odredbama tajni, ne dajemo informacije”. Beljak zasad nije objavio što je točno naveo u prijavi, no evidentno je da sumnja kako je Mađer dobio nešto za uzvrat kako bi prebjegao Bandiću.

čitam...