Slučaj škrinja

Kći Smiljane Srnec godinu nakon stravičnog pronalaska tijela u škrinji: Tu je bilo toliko laži, naivan je onaj tko misli da će se prava istina otkriti

Za ubojstvo Jasmine optužuju njenu sestru Smiljanu Srnec, a ročišta traju mjesecima.

17:00h
0
Katarina Dominić Srnec // Screenshot: YouTube

Katarina Dominić Srnec, kći Smiljane Srnec, vjeruje da suđenje njenoj majci za ubojstvo Jasmine Dominić neće otkriti nikakvu istinu.

Ona i njen zaručnik David Balent prije godinu dana otkrili su tijelo Jasmine Dominić u škrinji u obiteljskoj kući u Palovcu, gdje je stajalo 19 godina. Neviđen slučaj potresao je Hrvatsku, a o njemu su pisali i svjetski mediji.

– Više nikome ne vjerujem, izgubila sam povjerenje u sve odrasle. Previše se lagalo, obitelj je lagala, sve se okrenulo. Naivan je onaj koji misli da će se prava istina otkriti – rekla je Katarina za 24sata.

Foto: Matija Gudlin
Smiljana Srnec // Foto: Matija Gudlin

Za ubojstvo Jasmine optužuju njenu sestru Smiljanu Srnec, a ročišta traju mjesecima. Optužba smatra da ju je ona ubila udarcima tupim predmetom u glavu dok je Jasmina bila u ležećem položaju. Potom ju je, vjeruje tužiteljstvo, umotala u vreće i stavila u škrinju te prekrila vrećicama.

– Tu je bilo toliko laži. Teško je, teško se držati, ali moram. Kad sve ovo završi, moći ću pričati. Sad je teško – rekla je Katarina.

– Moram biti psihički jaka zbog mlađih sestara. Moram se brinuti o njima – dodala je za 24sata Katarina.

čitam...