TREĆA HNL SJEVER

Kemenović na vatrenom krštenju protiv Poleta, Picoki na izletu u Ždralovima, Virovci traže prve bodove

Tehničar je jedini klub koji je triput podijelio bodove, i to s Graničarom, Orahovicom i Podravinom. Svaki put bilo je 1-1.

13:28h
0
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Koronavirus je poremetio raspored, zbog čega je dio klubova Treće HNL Sjever odigrao jednu ili dvije utakmice manje od ukupna tri kola.

Maksimalni učinak, s gol-razlikom 12-1, ima Mladost koja će u subotnjem, 4. kolu u Ždralovima ugostiti Graničar. Picoki su u dobrome ritmu. Prvo su u županijskom derbiju pobijedili Virovce, da bi potom minimalno bili bolji od Virovitičana. Mladostaši su, čini, rang iznad dosadašnjih protivnika. Ali, nema razloga ne nadati se, vjerujemo kako bi i bod s jednog od najtežih gostovanja bio velik.

Radnik-Križevci doživio je promjenu na klupi. Umjesto Siniše Buđe, stigao je Dražen Kemenović. Kao i đurđevački kolega Dario Brgles, Kemenović će imati težak ispit na domaćem travnjaku – Polet iz Svetoga Martina na Muri. Iako se međimurski trećeligaš u natjecanje uključio u trećem kolu, već protiv Bjelovara dokazao je zašto se smatra jednim od favorita, a što smo vidjeli i prošle, prekinute sezone.

Tehničar je jedini klub koji je triput podijelio bodove, i to s Graničarom, Orahovicom i Podravinom. Svaki put bilo je 1-1. Slijedi im domaćinstvo na Starom bregu kamo će doći Bjelovar, pretposljednji klub ljestvice.

U težem položaju od Bjelovarčana jest Podravac. Nula bodova od mogućih devet ne zvuči dobro, premda je mnogo utakmica pred njima. Prva je ona s ludbreškom Podravinom koja je iz dvije utakmice uzela jednako toliko bodova.

Ostale parova čine Virovitica Orahovica Rudar Varteks.

Sve utakmice igraju se u subotu u 16.30 sati.

Treća HNL Sjever, 4. kolo, subota 12. rujna, 16.30 sati:

Radnik-Križevci – Polet SMnM
Tehničar – Bjelovar
Podravac V – Podravina
Virovitica – Orahovica
Mladost Ž – Graničar Đ
Rudar MS – Varteks

čitam...