REAKCIJA NA CIJEPLJENJE

Kešer: Ne mogu vjerovati da je Koren sebe stavio ispred onkoloških bolesnika, starih i nemoćnih

Svi smo napali i osudili rektora Borasa koji je dao cijepiti sebe i svoju suprugu pod isprikom „da se ne baci“. Evo, isto je učinio i Darko Koren, kaže Kešer.

15:15h
0
Foto: Sanjin Bojić

Predsjednik SDP-a Koprivničko-križevačke županije Mladen Kešer, poslao je danas priopćenje za javnost u kojem je naveo kako je zaprepašten činjenicom da se Darko Koren u tajnosti cijepio preko reda u Koprivnici i to najpouzdanijim cjepivom Pfizer BioNTech koje ima kao najbolju zaštitu, a ljudima starijim od 65 godina,
zajedno sa županijskim stožerom na čelu s Ljubićem, šalje cjepivo Astra Zeneca.


– Znam da aktualni župan Darko Koren nema morala, no ne mogu vjerovati da je sebe stavio ispred onkoloških bolesnika, starih i nemoćnih te ljudi iz domova za stare i nemoćne. Svi smo napali i osudili rektora Borasa koji je dao cijepiti sebe i svoju suprugu pod isprikom „da se ne baci“. Evo, isto je učinio i Darko Koren. U tajnosti je primio cjepivo misleći da se neće saznati. Mogu samo reći da ga može biti sram i da nema ni morala ni suosjećanja prema potrebitima. Pitam se kako će pogledati u oči ljudima koji prema planu Vlade i Stožera imaju pravo biti prvi cijepljeni u svim našim gradovima i općinama?! – naveo je Kešer te dodao kako liječnici moraju iskontaktirati svoje pacijente prema listi prednosti i paralelno mora biti omogućeno cijepljenje u gradovima i općinama te svakako treba voditi računa o vrsti cjepiva prema godištima osoba koje se cijepe.

 

čitam...