zagađenje okoliša

Kešer od Korena traži izvanrednu Županijsku skupštinu: Podravini prijeti ekološka katastrofa zbog sumnjivog poslovanja Piškornice

Podravini prijeti ekološka katastrofa zbog onečišćenja tla i voda, što je očito uzrok nestručne i neadekvatne tehnologije te sumnjivog poslovanja javne tvrtke Piškornica d.o.o. kojoj je osnivač Koprivničko-križevačka Županija, kazuje Kešer.

17:15h
0
Mladen Kešer // Foto: Sanjin Bojić

Mladen Kešer, šef županijskog SDP-a i načelnik Kalnika, danas se putem medija obratio županu Darku Korenu, tražeći sazivanje Izvanredne sjednice Županijske skupštine.


– S obzirom na to da su u javnost i medije izašle informacije da Podravini prijeti ekološka katastrofa zbog onečišćenja tla i voda, što je očito uzrok nestručne i neadekvatne tehnologije te sumnjivog poslovanja javne tvrtke Piškornica d.o.o. kojoj je osnivač Koprivničko-križevačka Županija, tražim da hitno sazovete Izvanrednu sjednicu Županijske skupštine Koprivničko-križevačke županije, kako bi Uprava tvrtke Piškornica d.o.o. javnost upoznala o trenutnoj situaciji na odlagalištu, kao i sa mogućim incidentima koji prijete zagađenju okoliša, naveo je Kešer u svom priopćenju.

čitam...