besplatni udžbenici

Kešer (SDP): Odreknite se plaće, Koren (HSS): Ne komentiram bedastoće

09:30h
0
Mladen Kešer i Darko Koren // Foto: Matija Gudlin
Mladen Kešer i Darko Koren // Foto: Matija Gudlin

Mladen Kešer (SDP), načelnik Općine Kalnik, zadovoljan rezultatom na nedavnim izvanrednim izborima prozvao je Darka Korena (HSS), koprivničko-križevačkog župana, da nema jasan cilj kada je u pitanju školstvo.

Mladen Kešer (SDP), načelnik općine Kalnik, danas, u srijedu, na konferenciji za novinare koprivničko-križevačkog SDP-a, prozvao je Darko Korena (HSS), koprivničko-križevačkog SDP-a.

– U 15 godina vladanja Koren je pokazao da nema jasni cilj ni smjernice u razvoju školstva. Djeca u Kalniku od prvog do osmog razreda imaju besplatne udžbenike jer sam se ja odrekao svoje plaće. Neka se župan i njegovi zamjenici odreknu svojih plaća i za tih milijun kuna mogu se kupiti udžbenici – rekao je Kešer.

Osim toga, istaknuo je kako je nezadovoljan općim stanjem u županiji te da je cilj na lokalnim izborima ponoviti uspjeh koji su polučili na nedavnim izvanrednim izborima u Kalniku.

Koren je kratko istaknuo da nema komentara “na bedastoće”.

– A stvarno je jaka stranka koja Kešera stavlja kao uzor. Predlažem im da ga kandidiraju za župana – zaključio je Koren.

 

Komentiranjem prihvaćate naše Uvjete korištenja, komentiranja i zaštite privatnosti!

Reklamni sadržaj - sponzorira ADNOW