četvrtfinale kupa

Kloštar dočekuje Tehnika-Koprivnicu u prvoj utakmici četvrtfinala, Keljar: Snaga nam je zajedništvo, Čiković: Hladni smo, neopterećeni

U Kloštru su početkom tjedna doživjeli malu turbulenciju jer klub je napustio trener Davor Ćurković.

17:00h
0
Nk Panonija - Nk Mladost Kp
Marko Keljar (crni) // Foto: Ivan Brkić

Branitelj naslova pobjednika županijskog kupa je Mladost iz Kloštra Podravskog koju ovog vikenda, točnije u nedjelju u 18 sati, čeka nova stepenica na putu do obrane naslova. Igra se četvrtfinale, igra se na dvije utakmice, a Mladost prvi susret igra kod kuće. Protivnik je Tehnika-Koprivnica.

U Kloštru su početkom tjedna doživjeli malu turbulenciju jer klub je napustio trener Davor Ćurković. Ipak, to su ostavili iza sebe i gledaju samo prema naprijed. Vršitelj dužnosti trenera, a ujedno i igrač, bit će Marko Keljar.

– Velika snaga nam je zajedništvo koje nas je oduvijek krasilo i na temelju njega probat ćemo izvući maksimalno od utakmice koja nas čeka. Sigurno da je nagla promjena trenera bila iznenađenje, no to ćemo ostaviti iza sebe, potisnuti u drugi plan, jer gledamo prema naprijed. Gledamo na taj kup kao jednu dobru pripremnu utakmicu da se vidi gdje smo s obzirom na dosadašnji rad i pripreme i pauzu nakon korone jer prvenstvo je ipak prioritet – rekao nam je Keljar i dodao kako je sastav kompletan, nitko neće nedostajati zbog ozljeda ili sličnog.

Na vratarsku poziciju nakon odlaska Balale doveli su Mehmedija, a novo ime je i Borna Šandrovčan.

S druge strane, trener Tehnika-Koprivnice Čiković neće moći računati na ozlijeđenog Radotovića koji se ozlijedio prošli tjedan na utakmici.

– Na polovici smo priprema, prilagodili smo način rada zbog te službene utakmice. Igrali smo par prijateljskih utakmica, relativno sam zadovoljan. Očekivanja kluba su velika, mi smo hladni, nismo previše opterećeni s tim kupom, radimo i čekamo utakmicu. Nitko nema neku prednost, možda je lakše igrati prvu utakmicu u gostima, ali ne mora ništa značiti – rekao je za ePodravinu.

Utakmica između kloštranske Mladosti i Tehnika-Koprivnice igra se u nedjelju u 18 sati.