Bogat i raznovrstan program

Kloštar Podravski za svoje dane priprema koncerte, sportska natjecanja, izložbe, gastronomske užitke i još mnogo veselja

Subotu će tako obilježiti natjecanje DVD-ova, nogometni turnir, izložba vina i natjecanje u kuhanju gulaša te podravska veselica uz Franju Barića.

10:04h
0
Foto: arhiva

Općina Kloštar Podravski ovoga vikenda obilježava svoje dane, a od petka do nedjelje mještani i njihovi gosti moći će uživati u bogatom i raznovrsnom programu.

Program počinje u petak u 15 sati polaganjem vijenaca poginulim braniteljima Domovinskog rata u Parku hrvatskih branitelja. Nakon toga je u 16 sati otvorenje kružnog toka, a zatim slijedi svečana sjednica Općinskog vijeća na kojemu će se predstaviti sve učinjeno u protekloj godini te najaviti novi projekti.

Članovi udruge Kloštranska paleta pripremili su za 18.30 već tradicionalnu izložbu svojih radova na kojoj će sudjelovati 34 slikara, fotografa i kipara, a nastupit će i muški oktet Sveti Juraj iz Đurđevca.

Od 19 sati goste u Društvenom domu zabavljat će Mirko Švenda – Žiga i sastav Žiga-Žaga.

Tijekom subote i nedjelje također neće manjkati zabave, sporta i raznolikih događanja. Subotu će tako obilježiti natjecanje DVD-ova, nogometni turnir, izložba vina i natjecanje u kuhanju gulaša te podravska veselica uz Franju Barića.

U nedjelju nas očekuje tradicionalni sajam starina, domaćih proizvoda i ručnih radova gdje će se moći vidjeti starinske alate, pomagala, ukrasne predmete, ručne radove i domaće proizvode raznih OPG-ova. Osim toga, održat će se bogat kulturnoumjetnički program te večer šansone i domoljubne pjesme uz klavir i gitaru.

čitam...