projekt

Kloštar Podravski dobio 4,5 milijuna kuna za izgradnju reciklažnog dvorišta, Patačko: Posao će dobiti četvero ljudi

Raspisivanje natječaja trebalo bi biti početkom trećeg mjeseca, a krajem trećeg mjeseca trebali bi započeti s izgradnjom.

11:30h
0
Otvorenje reciklažnog dvorišta u Đurđevcu // Foto: Matija Gudlin
Foto: Ilustracija

Na općinsku adresu pristigla je Odluka o financiranju za projektni prijedlog Izgradnja reciklažnog dvorišta Kloštar Podravski od strane Ministarstva zaštite okoliša i energetike.

Ovom Odlukom uređuje se financiranje projektnog prijedloga u iznosu od 4.500.000 kuna iz Kohezijskog fonda. Općinski načelnik Siniša Pavlović, kao uspješan prijavitelj će u roku od 45 dana od dana donošenja Odluke o financiranju potpisati Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava u Ministarstvu zaštite okoliša i energetike.

Načelnik nas je uputio na Zlatka Patačka direktora Komunalno Kloštar Podravski koji nam je rekao kako je riječ o pet tisuća kvadrata zemljišta.

– Planirano je zaposliti četvero ljudi, a reciklažno dvorište raspolagat će s vagom od 80 tona, prešom za reciklažni otpad i mini sortirnicom – naglasio je Patačko.

Raspisivanje natječaja trebalo bi biti početkom trećeg mjeseca, a krajem trećeg mjeseca trebali bi započeti s izgradnjom.

čitam...
Loading...