-4.3 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 30. siječnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Kloštar Podravski // Pred Slogom žicao novac, a prodavačici vikao:’Kravetino debela!’
K

Ne propustite

Nakon što je pred trgovinom Sloga u Kloštru Podravskom danima žicao novac za cigarete, a zatim i dobro izvrijeđao prodavačicu, I.R. (52) je na Prekršajnom sudu u Koprivnici dobio 16 dana zatvora. 

On je 6. kolovoza pod utjecajem od 2,18 promila alkohola stajao ispred navedene trgovine, pružao dlanove i prosio novac od kupaca te tražio da mu kupe pivo. To mu nije bilo prvi puta već je novac žicao unazad nekoliko dana. 

- Oglas -

Trgovkinja mu je toga dana rekla da se makne odande, na što ju je on izvrijeđao riječima: ‘Makni se kravetino debela, Kravo stara, eto moja Ivana je došla prije tebe na red.’

I.M. iz Kloštra u svoju je obranu kazao da je bio pod utjecajem alkohola i da je vjerojatno rekao nešto prodavačici. Žalio se da je nezaposlen, neoženjen i da živi s majkom te da nema primanja pa je primoran tražiti od drugih da mu daju novac za cigarete. 

Dodao je da je već bio kažnjavan, a neko je vrijeme i boravio u zatvoru. Sud je zamolio da mu ne izriče novčanu ni zatvorsku kaznu, već uvjetnu koje će se pridržavati. 

- Oglas -

Na kraju mu je želja usvojena te mu je 16 dana zatvora pretvoreno u godinu dana uvjetne kazne, a u tom vremenu ne smije počiniti ni jedan prekršaj. 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
čitam...
- Oglasni prostor -

Najnovije

Kašmirov kaput boje magnolije nije za svaki dan, Alenka ne treba povod za dobro se srediti

Kašmirov kaput boje magnolije nije za svakoga niti za svaki dan, no naša sugrađanka Alenka uvijek nam svojom pojavom...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti