Dan općine

Kloštar Podravski slavi svoj dan bez bogatih događanja, načelnik Pavlović: Iduće godine živi, zdravi i veseli sve ćemo nadoknaditi

Načelnik Siniša Pavlović tim je povodom čestitao svim stanovnicima Dan općine Kloštar Podravski.

19:49h
0
Foto: Jurica Karan
Foto: Jurica Karan

Općina Kloštar Podravski ovih bi dana bila puna događanja povodom Dana općine, no sve će to pričekati neka bolja vremena.

Načelnik Siniša Pavlović tim je povodom čestitao svim stanovnicima Dan općine Kloštar Podravski i objasnio kako je došlo do odluke da se svečanosti i masovna događanja ipak ne održe.

– Zbog pandemije korona virusa otkazane su brojne manifestacije, a među njima je svakako i obilježavanje ovogodišnjih Dana općine, koji bi kao i uvijek bili ispunjeni sportskim, kulturnim, vjerskim i gastronomskim događanjima. Žalimo što nismo bili u mogućnosti animirati članove udruga, sportskih društava i svih onih koji se s radošću odazivaju i pomažu nam da što svečanije i raznovrsnije obilježimo Dan naše općine.

Slijedom epidemiološkog stanja i naputaka nacionalnog, županijskog i lokalnog Stožera civilne zaštite donijeli smo definitivnu odluku da se tradicionalno obilježavanje Dana Općine Kloštar Podravski ove godine neće održati, jer smo željeli zaštiti, Vas, naše mještane i drage nam goste. Priprema programa koji prate masovna okupljanja, druženja i neizbježne socijalne kontakte bila bi neodgovorna s naše strane.

Ali, ako neće biti programa to ne znači da se zaboravlja na naš dan. Želim Vam svima čestitati Dan Općine Kloštar Podravski, želim da izađemo iz ove situacije kao pobjednici i da iduće godine, živi, zdravi i veseli nadoknadimo naše zajedničko druženje – poželio je načelnik Siniša Pavlović.

čitam...