ČETVRTA NL BJ-KC-VT

Kloštrani dočekuju Pitomaču u vrućem lokalnom derbiju, Ferdinandovac i Tehnika na neugodnim gostovanjima

Nažalost, gledateljima i dalje nije dopušten dolazak.

20:00h
0
Foto: Ivan Balija
Ilustracija // Foto: Ivan Balija

Pet susreta 17. kola Četvrte NL Bjelovar – Koprivnica – Virovitica rezervirano je za subotnji termin od 15.30 sati. Preostala dva krenut će dan kasnije, u nedjelju, u 16.30 sati.

Glavni koprivničko-križevački konkurent za naslov jest Ferdinandovac koji odlazi na gostovanje u Slatinu. Iako se, gledajući tablicu, između njih smjestilo čak osam klubova, za Ferdinandovčane ovo gostovanje neće biti i često dosad nije lako. Prvi ogled zaključen je tijesnom 2-1 pobjedom, što već ukazuje kako pretendente za prvo mjesto očekuje teška borba.

Tehnika-Koprivnica će, također, privremeno napustiti županiju kako bi stigla u Velike Zdence. I u ovome se slučaju očekuje pobjeda podravskoga sastava. Međutim, Zdenka 91 već je uzela bodove ovotjednom protivniku, i to kada su u sklopu drugoga kola, u Koprivnici, remizirali 2-2.

Legradski Graničar, kao 13. na tablici, ugostit će deseti Daruvar. Prednost domaćeg terena idealna je prilika za svojevrsnu osvetu za poraz 3-2 koji su im Daruvarčani nanijeli.

Pitomača bi eventualnim slavljem nad Mladosti u Kloštru Podravskom zadržala priključak za dohvatljivim četvrtim mjestom koje drže upravo popularni kloštranski Apostoli, a koji igraju zbilja dobru sezonu. Kako je prva utakmica odlučena jednim pogotkom, u korist Pitomačana, tako se možemo radovati napetom ogledu.

U ovome kolu, istaknimo, slobodan je Tomislav Drnje. Nažalost, gledateljima i dalje nije dopušten dolazak. Ostale parove 17. kola čine Garić i Bilogora 91 kao vodeća momčad lige, zatim Čazma i Suhopolje te Bilogorac i predavački Dinamo.

Četvrta NL BJ – KC – VT, 17. kolo, subota i nedjelja 27. i 28. ožujka, 15.30/16.30 sati:

Garić – Bilogora 91
Čazma – Suhopolje
Slatina – Ferdinandovac
Zdenka 91 – Tehnika-Koprivnica
Graničar L – Daruvar
Bilogorac – Dinamo P / nedjelja, 16.30 sati
Mladost KP – Pitomača / nedjelja, 16.30 sati