Četvrta HNL

Kloštrani izlaze iz samoizolacije i ulijeću u derbi protiv Ferdinandovca, Tehnika traži nastavak pobjeda

Legradski Graničar na svom će Fizešu dočekati protivnika po mjeri, Zdenku 91. Legrađani će sigurno biti odmorniji jer su bili slobodni u ovom međukolu, dok je Zdenka poražena kod kuće od Daruvara s 1-5. 

15:00h
0
Foto: Jurica Karan

Ove srijede odigrano je treće kolo Četvrte HNL u kojoj je slobodan bio legradski Graničar, a sve kako bi se jesenski dio prvenstva završio u razumno vrijeme. Prema sadašnjem rasporedu, jesen za četvrtoligaše završava 21. studenog.

Naime, nakon dva tjedna samoizolacije u žrvanj prvenstva vraća se Mladost iz Kloštra Podravskog. I odmah u njima prvom kolu derbi. Kloštrani putuju u Ferdinandovac gdje će ih ugostiti istoimeni domaćin. Teško je znati što se može očekivati od Kloštrana, nakon dva tjedna bez aktivnosti bit će sigurno svježi, a sigurno će se i htjeti dokazati pred novim trenerom Tudićem.

S druge strane, u samoizolaciju je danas otišla cijela momčad Pitomače zato što im je zaražen vratar, tako da njih sada čeka prisilni odmor od dva tjedna. 

Drnjanski Tomislav izgubio je u srijedu kod kuće od Tomislava iz Drnja, a sad ih čeka putovanje u Grubišno Polje. Tamo je domaćin Bilogora koja ima visoke ambicije, stoga će biti zanimljivo vidjeti može li se Drnje izboriti za bodove na vrućem travnjaku.

Tehnika-Koprivnica u prva je tri kola stopostotna i na krilima dobrih rezultata igrat će protiv Čazme koja je doma remizirala protiv Ferdinandovca. Koprivnički Građevinari pokušat će nastaviti dobar niz rezultata, a u primislima će im svakako biti i pretkolo kupa koje igraju iduće srijede u Murskom Središću.

Legradski Graničar na svom će Fizešu dočekati protivnika po mjeri, Zdenku 91. Legrađani će sigurno biti odmorniji jer su bili slobodni u ovom međukolu, dok je Zdenka poražena kod kuće od Daruvara s 1-5.

U ostalim susretima Daruvar igra protiv Slatine.

Četvrta HNL, 4. kolo, 5./6. rujan, 17 sati

Bilogora 91 – Tomislav Drnje
Pitomača – Bilogorac VT / odgođeno
Suhopolje – Garić
Ferdinandovac – Mladost KP / nedjelja
Tehnika-Koprivnica – Čazma
Daruvar – Slatina
Graničar L – Zdenka 91