19.6 C
Koprivnica
Petak, 24. ožujka 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
odobreno

Kloštranima odobrena dva projekta, za “Život kakav živimo” dobili gotovo milijun kuna, za vrtić 2,7 milijuna kuna
K

Novac će itekako dobro doći za realizaciju novih ideja

Ne propustite

Iz općine Kloštar Podravski na službenoj su se internet stranici pohvalili s dva projekta za koja su im dodijeljena znatna financijska sredstva. Prvi se odnosi na projekt “Život kakav živimo”, za koji im je dodijeljeno maksimalnih 986.000 kuna. Sredstva dodjeljuje  Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike, a sve u okviru otvorenog  poziva za dodjelu bespovratnih sredstava „Zaželi – program zapošljavanja žena – faza III“.

Projekt je to kojemu je cilj uključiti teže zapošljive ili ranjive skupine žena na tržište rada, što podrazumijeva borbu protiv siromaštva i smanjenje nezaposlenosti te prevenciju prerane institucionalizacije i poboljšavanje kvalitete života krajnjih korisnika, osoba u starijoj životnoj dobi ili nemoćnih osoba, pružajući im podršku u svakodnevnom životu.

Drugi projekt vezan je uz izgradnju Dječjeg vrtića Kloštar Podravski – dvije jedinice za vrtićku dob, a odobrena su sredstva u iznosu od 2,7 milijuna kuna. Novac dodjeljuje Ministarstvo znanosti i obrazovanja, u sklopu Poziva na dodjelu bespovratnih sredstava Nacionalnog plana oporavka i otpornosti, koji se odnosi na izgradnju, dogradnju, rekonstrukciju i opremanje predškolskih ustanova.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

DVD STARIGRAD

FOTO Stigla je oprema vrijedna više od 25.000 eura, Tucaković: Nabava ove opreme rezultat je rada društva, ali i gradske Vatrogasne zajednice

Dobrovoljno vatrogasno društvo Starigrad dobilo je opremu vrijednu više od 25.000 eura. Primopredaji je prisustvovao i glavni vatrogasni zapovjednik i...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti