TRANSFERI

Kloštranska Mladost uhvatila pravog ‘kapitalca’ i dogovorila ostanak važne karike, bivši Virovac prešao Picokima

Pravo osipanje događa se u drnjanskom Tomislavu. Ipak, s obzirom na ozbiljnost kluba malo je vjerojatno da će si dopustiti oslabljeni ulazak u novu sezonu Četvrte lige. 

19:00h
0
Foto: Jurica Karan
Beobrk 'pobjegao' sa đurđevačkog ŠRC-a // Foto: Jurica Karan

Mjesec dana je do početka priprema, a ozbiljne momčadi već su riješile one najvažnije transfere. Tako je kloštranska Mladost uhvatila pravo pojačanje za novu sezonu i borbu u Hrvatskom kupu.

Riječ je o Vjekoslavu Belobrku, sjajnom iskusnom napadaču koji dolazi iz đurđevačkog Graničara. Napad Kloštra sada će biti strah i trepet za svaku obranu u Četvrtoj ligi Bjelovar – Koprivnica – Virovitica. Isto tako, uprava kluba na Facebook stranicama kluba objavila je kako je postignut dogovor s Dinom Balalom, njihovim sjajnim vratarom. Njega su nogometni kuloari povezivali s đurđevačkim Graničarom, no Balala ipak ostaje u Kloštru.

Đurđevčani ipak nisu ostali praznih ruku jer u njihove redove stigao je Igor Sabol iz virovskog Podravca. Brzonogi krilni igrač zasigurno će dobro doći Graničaru. Nadalje, neslužbeno doznajemo kako su na vratima virovskog Podravca Nikola Tuba i Sanjin Strajnić. Tuba je posljednje sezone proveo u Koprivnici, a Strajnić bi došao iz Austrije. Hoće li do transfera doći, saznat ćemo u narednim tjednima.

Pravo osipanje događa se u drnjanskom Tomislavu. Ipak, s obzirom na ozbiljnost kluba malo je vjerojatno da će si dopustiti oslabljeni ulazak u novu sezonu Četvrte lige.

Odlazak je najavio ponajbolji napadač Peroković koji odlazi u Mladost iz Koprivničkih Bregi, mjesto odakle on jest. S druge strane, u Podravec iz Torčeca trebali bi otići kapetan Premec i Kesteli. Papire će zatražiti i Borivoj Kovač koji odlazi u novog drugoligaša Slogu iz Koprivničkog Ivanca. Sloga je dovela i Marija Raca iz Panonije.

Što nam još donosi županijski mercato saznat ćemo idućih dana.

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Facebook

čitam...
Loading...