-3.7 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 30. siječnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Kloštar Podravski: Tomu Lekčevića ubio traktor
K

Ne propustite

- Oglas -

Kloštranin Tomo Lekčević (45) poginuo je jučer navečer oko 20 sati na sporednom putu između ulice Ljudevita Gaja i Uličke u Kloštru Podravskom nakon što se prevrnuo s traktorom. Uzrok prevrtanja vjerojatno je bio alkohol, doznali smo u neslužbenom razgovoru od njegovog prijatelja:
– Tomo i ja smo bili u vinogradu i bio je jako pijan, pa sam ga molio da ostavi traktor i rekao mu da ću ga odvesti kući, ali nije me htio poslušati i eto što se dogodilo.
Policija je izvijestila da je Tomo vozio neregistrirani traktor marke Torpedo i neregistriranu prikolicu te da je poginuo zato jer je zahvatio desni rub nasipa, koji je povukao traktor niz padinu. Na traktoru nije bilo ni kabine ni sigurnosnih okvira, pa je Tomo zbog teških ozljeda poginuo na licu mjesta. Tijelo je preuzela rodbina, obdukcije neće biti i slijedi izvješće Županijskom državnom odvjetništvu u Koprivnici.Snimio: Marijan Sušenj

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
čitam...
- Oglasni prostor -

Najnovije

Kašmirov kaput boje magnolije nije za svaki dan, Alenka ne treba povod za dobro se srediti

Kašmirov kaput boje magnolije nije za svakoga niti za svaki dan, no naša sugrađanka Alenka uvijek nam svojom pojavom...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti